Thursday, May 5, 2011

Milk A Deal (MAD) Offer!

Hi All, 
Check Out Our Boxes Which Are Valid for Milk A Deal Offer!
Deal Start: 7th May 2011 until 14th May 2011
Redemption Period : 17th May 2011 until 31st October 2011
Click Here : Milk A Deal Coupon


Sweet Love (Blue, Pink & Purple)
Dimension : 9.5cm x 8.4cm x 4cm



Scallop Edge Favor Box
Dimension : 7.5cm x 8.8cm x 3.5cm


 
Small Favor Bag (Silver & Gold)
Dimension : 7cm x  8.3cm x 3.7cm




Mini Chair (Gold & Silver)
Dimension : 11cm x 4cm x 4cm




Damask Blue & Dark
Dimension : 7.5cm x 8.5cm x 3.5cm



Butterfly Box
Dimension : 5cm x 5cm x 5cm



Cinderella Carriage
Dimension : 7.5cm x 9cm x 3.2cm



Autumn Leaf Favor Box (Red Only)
Dimension : 5cm x 5cm x 5cm



Pink Ribbon Favor Box
Dimension : 5cm x 5cm x 5cm




Salam Manis!
Nardea 
E-mail : oleolemanis@gmail.com 
SMS @ Call : +6012-3447400

55 comments:

  1. menarik! hehe..tak sabar nak tggu esok..

    ReplyDelete
  2. Salam Ole Ole Manis ..

    Nampak deal ni kat MAD ..
    Sangatttt menarik =) ..

    Pilih salah satu design kotak kat sini utk 50 pieces dengan harga RM38 kan? ...

    ReplyDelete
  3. the boxes include the ribbons or not? thanks

    ReplyDelete
  4. untuk deal ini, berape banyak box yer untuk rm38?

    ReplyDelete
  5. Sekali dgn ribbon n box dpt in flat :)

    ReplyDelete
  6. Hi, nk tanya.
    Semua boxes nih include ribbon skali ke?
    & untuk mini chair, adakah include 'Love charm' skali?

    ReplyDelete
  7. Yup sekali dgn ribbon. Love charm dpt sekali utk mini chair :)

    ReplyDelete
  8. nardea..box sweet love flowwer tu dgn cinderella cariage, klo letak letur, muat x?

    ReplyDelete
  9. Ole Ole Manis ,

    Kalau nak redeem deal ni kan , I kena pegi kedai u dekat Setia Alam ni eh?

    ReplyDelete
  10. Nida - Sweet love tu muat tp carriage tak muat.

    Ms Milo - Tak perlu. email jer kupon tu nanti kite anta by post :)

    ReplyDelete
  11. Nice ! .. haaa lagi nak tnya (ampun byk sgt soklan ni :"> )

    1) satu kupon utk satu design .. ke bole cecampur design?

    ReplyDelete
  12. nak tnye nie.. boleh beli byk2 kupon x??hehhe

    ReplyDelete
  13. hi d selections of boxes yg tengah on deals only ni ke?

    ReplyDelete
  14. Ila : unlimited. Jgn lepaskan peluang ni :)

    karen : yup, only these designs that valid for MAD offer.

    ReplyDelete
  15. autumn leaf tu laser cut or just printing ya?

    ReplyDelete
  16. hi,may i ask,kalau i nak beli 1 design,but say about 500pcs,how much kupon shld i buy?& 1 kupon utk bp pcs?

    ReplyDelete
  17. hai nak tanye. satu kupon untuk berape box tuh yer?

    ReplyDelete
  18. Hi,

    May I know whether are these designs available for milk a deal redemption:-
    1. Sweet Love (Blue, Pink & Purple)
    2. Scallop Edge Favor Box
    3. Small Favor Bag (Silver & Gold)
    4. Mini Chair (Gold & Silver)
    5. Butterfly Box
    6. Cinderella Carriage
    7. Damask Blue & Dark
    8. Autumn Leaf Favor Box (Red Only)
    9. Pink Ribbon Favor Box

    May I know what types of gift I can put in those boxes?

    I plan to buy for my baby 1st birthday party celebration as a gift to the guests.

    ReplyDelete
  19. comel sgt2...sy booking kamu yer...hehehehe

    ReplyDelete
  20. Alia : kalau nk 500pcs beli 10 coupon ye :)1 kupon 50pcs.

    Andrea : Hi, yes all of these boxes are valid for the MAD offer :) Can put sweet or chocs.

    Dhamirah : thanks dear :)

    ReplyDelete
  21. hye hye.. baru jumpa deal yang super best nih.. nak tanye cam ne nak beli?

    ReplyDelete
  22. pegi dekat link ni
    http://www.milkadeal.com/deals/oleole-manis

    cepat lagi 5 hari je :)

    ReplyDelete
  23. sangat menarik... yg kerusi tu atau yg carriage tu muat tak letak telur? berapa hari order baru dapat? kalau saya order hari rabu 11 mei, boleh siap dalam masa 2 minggu tak?camane nak pikup? tQ

    ReplyDelete
  24. salam.. hye.. tmpang tanya..
    Small Favor Bag (Silver & Gold) & Autumn Leaf Favor Box boleh ltk cupcake tak?

    ReplyDelete
  25. Virda : kerusi n carriage tu tak muat telur. redemption start 17hb. email nad. oleolemanis@gmail.com

    Iman : small favor bag tu tak bole tp yg autumn leaf tu bole kalau mini cupcakes.

    ReplyDelete
  26. aiseh, tak pelaa tQ.. tapi ada tak possibility utk dpt barang by 30th mei if order at 17th.. yg mana ya agak-agak elok2 jer muat telur sebijik boleh suggest? tQ..
    and 'just married 'tshirt ada contoh tak?

    ReplyDelete
  27. boleh jer dpt awal :) yg muat telur autumn leaf, pink ribbon box, sweet love dgn butterfly box :)tshirt dlm fb ada.

    ReplyDelete
  28. hye.for cinderella carriage other color ade x? n muat x ltak mini cupcakes or a slice of cake? if dodol dlm 3 bungkus kecik muat x?

    ReplyDelete
  29. hi, ada warna ni je. mini cupcakes tak muat. slice kalau kecik bole la. dodol bole sbb dodol tu flexible kan bule penyekkan sket. hehehhe

    ReplyDelete
  30. Ni kotak ni sekali dgn reben ke?

    ReplyDelete
  31. Kotak mana yang muat untuk letak cupcakes?kalau kotak putih riben merah macam LISHA (gambar kat sidebar sblh kanan)tu ade x?

    ReplyDelete
  32. hi nardea,
    kotak damask blue&dark muat telur/cupcakes kan? :)

    ReplyDelete
  33. Offer tu can buy nore than 50pcs tak? i mean if i buy 1000pcs the 62% discount still applies ke?

    ReplyDelete
  34. tak muat letak telur atau cupcakes. telur burung puyuh je muat :)

    ReplyDelete
  35. Yup, boleh.. unlimited voucher :)

    ReplyDelete
  36. mini chair tu mmg ada alphabet 'k' n 'e' ke? ke bleh ubah?

    ReplyDelete
  37. ASM...how to place ordeR?...da price list tak??if majlis i on nov can i place order now?

    ReplyDelete
  38. Nurul : plain jer. tade pape on the box.

    LadyAriean : order online. klik dgn link yg i bagi atas tu. boleh jer. redemption valid smpi ujung bln 10 :)

    ReplyDelete
  39. untuk design butterfly tu, warna lain takde ke?

    ReplyDelete
  40. nadia, i beli deal tu,for 50 pcs. Tapi i tak nak redeem lagi dlm masa terdekat, I nak tanya, each design tu terhad ke? i mean kalau orang dah amik desingn tu and dah habis, so kita kene pilih yg ke?

    ReplyDelete
  41. x sempat da nk bli kupon tu?...xde da deal len ke..hukhuk..

    ReplyDelete
  42. huhu sori.. early next year atau ujung tahun ada lagi :)

    ReplyDelete
  43. email please ;)
    oleolemanis@gmail.com

    ReplyDelete
  44. Treasure Chest Favor Box - MUAT LETAK APE ???

    then which 1 box yg promo muat letak epal ??

    ReplyDelete
  45. Treasure Chest Favor Box- MUAT ISI APE YER ?
    ADE X BOX DLM PROMO NIE YG MUAT LETAK EPAL ??

    ReplyDelete