Thursday, July 8, 2010

Official Vendor - My Wedding

Salam Semua,

Maaflah sebab terlewat sgt keluarkan Official Vendor list nih. Bukan apa, gambar takde so kena tunggu OP bagi CD kawen. Kali ni nad membebel panjang sket ye. Theme color Red & Black. Sexy & Evil? Erk..

Let start with Favor Gift. Obviously semua gift adalah dari Ole Ole Manis ;p


Nikah
Silver Small Favor Bag
. Dalam ader 2 pack of mini oreo (tapi bukan oreo, ntah ape nama pon tak ingat) dengan 2 biji gula2. Nak kenakan dengan tema silver konon. haih. ;p


Berinai
Scallop Edge Favor Bag. Dalam sama gak isi macam nikah favors. Nak sama dengan tema cream pada malam berinai. hehehe. At first nk letak telur burung puyuh tapi makcik kata nanti masa org tepung tawar bagi lagi telur watpe. disebabkan nad dah beli 450 biji telur burung puyuh so nad suh dorang letak telur burung puyuh utk bunga telur. So dpt telur burung puyuh dgn favor bag skali. :)


Sanding
Haa.. ni lagi macam2 idea dalam kepala. at first nak bagi panned chocs dlm box bersaiz 5cm x 5cm. da siap custom kaler merah dan hitam. tapi opah lak takmo sbb kecik sgt. So ganti la dengan box kesayangan ramai Take Out Box & Window White Box. Dalam isi la panned chocs, biskut2 zaman dulu2, keropok dan macam2 lagi. tapi satu bekas, satu jenis makanan jer. Nad bagi sekali dengan coaster sekeping. Dapat la hampir 1000boxes semua.


VIP
Utk belah lelaki. Nad bagi Pink Rose Ball candle dengan Butterfly Box masuk dalam organza bag warna merah & hitam. Tapi sayang tade gambar sbb hadiah ni disorokkan. Cameraman tak jumpe la tuh. hahahaha..


Hadiah pada Orang Yang Bawa Hadiah
(Psst, ada nama khas tak? siyes tak sure ;p)
Hadiah ni khas untuk orang yang bwk hadiah. tak kisah la sape pun tapi kalau bawak hadiah dpt lagi hadiah bawak balik plak. :) Dalam take out box ni ada Cinderella Carriage Box. Riben kena tukar jadi organza warna hitam sebab senang nak bezakan. Ada jugak yang dpt 1Set Coaster Black atau Pink. Gambar dekat VIP gift.

Pelamin + Hiasan Bilik Tidur + Hiasan Meja Utama + Baju Sanding + Baju Berinai
Semua ni nad ambil dari Rita's Collection di Bukit Tinggi, Klang. Fresh Flower yang kembang giler cantik. Sukeee! Kesian Kak Rita Team dtg siapkan pelamin sampai 3.30 pagi. Pelamin nad memang yang paling simple sbb keluarga besar so tak boleh la nk sakan tinggi2 sgt. heehe..



Official Photographer - the one and only. KameraKahwin. Try them! Dorang sangat ok dan sempoi. Semua pakej i amik dengan dorang. Dari pertunang, pre-wed, nikah, berinai, sanding & post-wed yang tak buat2 lagi smpi sekarang. Tidak dilupakan Guest book kami yang sgt comel. perasan. ;)


Persalinan nikah & lain2 nad cite next entry. panjang sgt nanti bosan plak kan ;)

Love,
Nardea
012.344.7400
oleolemanis@gmail.com

6 comments:

  1. Cantik² and cute² hadiah u nad. :) nama pun tokey wedding favour. haha. well anyway congrats on ur wedding. upload more photos k! :)

    ReplyDelete
  2. cik puan rocker : tenkiu so much!

    ReplyDelete
  3. sumenya sgt suweeett..suke tgk..tahniah nad..
    kasi upload more pics on ur wed plisss... ^_^

    ReplyDelete
  4. dear, add nad kt fb : nardea awalludin

    ReplyDelete